CNV niet meer betrokken bij cao-onderhandelingen DS Smith Packaging

Zoals tijdens de laatste ledenvergadering besproken, heeft CNV te weinig leden om betrokken te kunnen blijven bij de cao van DS Smith Packaging. Daarom heeft CNV besloten om zich terug te treken en niet aan te sluiten bij de komende cao-onderhandelingen.

CNV neemt niet deel aan het komende cao-traject

Het is ons de afgelopen jaren helaas niet gelukt om het aantal leden voldoende te verhogen. Het huidige aantal CNV leden bij DS Smith is te laag om verdere deelname aan de cao-onderhandelingen te rechtvaardigen. Dit betekent dat we bij de komende cao-onderhandelingen geen rol zullen spelen.

Wat betekent dit voor jullie als lid? 

De FNV zal deelnemen aan de onderhandelingen met jullie werkgever en nieuwe afspraken maken over de cao. Voor jullie als huidige CNV-leden verandert er echter niets aan de individuele dienstverlening. Je blijft recht houden op onze ondersteuning bij werk- en privé conflicten.

Als vakbond betreuren we deze beslissing enorm en begrijpen we dat dit voor jullie teleurstellend kan zijn. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze beslissing, neem dan contact met ons op.

Ik wil jullie alle goeds wensen voor de toekomst en dank jullie voor jullie lidmaatschap en vertrouwen in CNV.

Sharon van Boxmeer 
Bestuurder CNV 
M. 06 2886 6512
E. s.vanboxmeer@cnv.nl