CNV-leden stemmen in met nieuwe pensioenregeling bij MSD

Onlangs hebben we je het onderhandelingsresultaat voor de nieuwe pensioenregeling bij MSD voorgelegd. We zijn blij om te kunnen melden dat de overgrote meerderheid van de leden heeft ingestemd met dit resultaat.

We hebben de uitslag inmiddels doorgegeven aan de directie van MSD. Hiermee ligt er voor CNV een akkoord voor de nieuwe pensioenregeling.

Voor een volledig overzicht van wat de nieuwe pensioenregeling inhoudt, verwijzen we je graag naar de eerdere nieuwsbrief die je hier terug kan vinden https://www.cnv.nl/industrie/chemie-en-energie/cao-msd-merck-sharp-dohme/nieuws/msd-nieuwe-pensioenregeling-2024-09-20/

MSD Biotech Oss

Vandaag is bekendgemaakt dat MSD Biotech in Oss verkocht zal worden aan Organon. Deze verkoop betekent dat er 200 banen verloren zullen gaan. We begrijpen dat dit veel onzekerheid met zich meebrengt voor iedereen die bij Biotech werkt. We gaan ervan uit dat MSD er alles aan zal doen om iedereen perspectief op een nieuwe baan te bieden. Mocht dat niet mogelijk zijn, rekenen we op een goed sociaal plan.

Oproep

We zijn nog op zoek naar leden die we tijdens de cao-onderhandelingen kunnen raadplegen. Jouw input is van groot belang om een sterk resultaat te bereiken. Interesse? Stuur dan een mail naar a.akdogan@cnv.nl

Vragen

Als je nog vragen hebt over de nieuwe pensioenregeling of de verkoop van Biotech, aarzel dan niet om deze aan mij te stellen.
Heb je verder vragen rondom je werk, de cao-onderhandelingen of je lidmaatschap? Stuur gewoon een mail naar mij, en ik help je graag verder.

Je kan ook terecht op de cao-pagina waar je al onze eerdere nieuwsbrieven aantreft. Je kunt er meepraten en vragen stellen. Ga naar de cao-pagina: Cao MSD (Merck Sharp & Dohme) - Chemie en Energie | CNV 

Alptekin Akdogan
bestuurder CNV
M: 06 41 62 95 15
a.akdogan@cnv.nl