Leden stemmen in met nieuwe pensioenregeling Zuivel

Tot 14 september konden de leden stemmen over het pensioenakkoord. Inmiddels is duidelijk dat een grote meerderheid van de leden die hun stem uitbrachten, heeft ingestemd met het pensioenakkoord (80%).

Ook de leden van de andere bonden hebben in meerderheid ingestemd. Dat is goed nieuws en een duidelijk signaal. Dit betekent dat het pensioenfonds aan de slag kan met de voorbereidingen voor de overgang naar de nieuwe pensioenregeling. 

Transitieplan

Nu er een akkoord is over de pensioenafspraken kan het transitieplan worden vastgesteld en ingediend bij de Nederlandse Bank. Het pensioenfonds BPZ zal een implementatie opstellen waarin zij beschrijven hoe de overgang moet gaan plaatsvinden.

Vervolg

Het pensioenfonds zal je via de website en pensioenkranten op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen. Eind 2025 ontvang je een eerste inschatting van je pensioen in de nieuwe regeling.

Meer info

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en zullen deze ook volgen. Je kan al onze nieuwsbrieven vinden op onze website: Cao Zuivel | CNV   
Meer inhoudelijke informatie over het pensioen tref je aan op de site van het Pensioenfonds van de Zuivel: www.pensioenfondszuivel.nl  

Henk Jongsma
Onderhandelaar CNV
M 06 2238 3073
h.jongsma@cnv.nl